Sivukuva: 

Pilvipalvelu

Mikä on pilvipalvelu?

Pilvipalvelua käytettäessä tiedostot eivät enää sijaitse tietokoneella vaan "pilvessä", internetin välityksellä käytettävällä palvelimella. Tieto ei kuitenkaan sijaitse taivaalla, vaan maan kamaralla olevissa konesaleissa. Esimerkiksi sähköposti on oiva esimerkki pilvipalvelusta - siihen pääsee käsiksi missä tahansa ja millä laitteella tahansa. Tarvitaan ainoastaan toimiva Internet-yhteys.

Onko pilvipalvelu turvallinen?

Nykyajan kehittyvässä maailmassa tietoturvauhat ovat erilaiset, joten myöskään tietokoneella sijaitsevat tiedostot eivät ole turvassa. Vaikka pilvipalvelu on käytettävissä missä vain kaikilla laitteilla, ei se tarkoita että tiedostot olisivat yleisesti jaossa. Suurin riski tulee käyttäjistä, joten yrityksen tulisikin huolehtia henkilöstönsä ajantasaisesta tietoturvakoulutuksesta. Näin pilvipalvelu on turvallinen ja luotettava vaihtoehto.

Luotettavaa pilvipalvelua asiakkaan tarpeisiin

Tarjonta markkinoilla kiihtyy koko ajan, joten on vaikea tietää millainen palvelu on itselle sopiva. Vaikka valmispaketteja on tarjolla paljon hyvään hintaan, asiakkaan tarpeisiin mietitty ratkaisu on kuitenkin paras vaihtoehto. Usein palvelua halutaan räätälöidä ja muokata omien toiven mukaan. Tässä me tulemme kuvioon - löydämme yrityksellesi tarpeisin sopivan ratkaisun.

Ota yhteyttä niin etsimme yhdessä yrityksellesi sopivan ratkaisun!