Sivukuva: 
Palvelinympäristöt

Palvelinympäristöt

Mikä on palvelinympäristö ja miksi se on hyvä vaihtoehto?

Ennen vanhaan puhuttiin keskuskoneesta, jossa esimerkiksi tiedostot olivat tallessa. Toiminnan tärkeät ohjelmat asennettiin sinne ja niitä käytettiin suoraan palvelimelta. Laitteiden, ohjelmistojen ja tietoturvan on hyvä olla selkeä kokonaisuus. Tiedot ovat aina tallessa pilvessä sekä paikallisessa ympäristössä. Toiminnan laajentuessa saadaan uusi laite helposti käyttöön sekä esimerkiksi käyttöoikeudet tiedostoille sekä ohjelmille heti kuntoon.

Minkälainen on hyvä palvelinympäristö?

Palvelimien resurssit, laitteistossa käytetty tekniikka tai uusin ohjelmistoversio ei automaattisesti ole tae hyvälle ratkaisulle. Toimiva ympäristö saadaan rakennettua, kun se tehdään ensisijaiseti tietoturvan ja käyttäjän näkökulma huomioiden.

Kun tarvitset osaamista isompiin ympäristöihin

Me hallitsemme myös isot ympäristöt, virtualisointi on meidän näkkileipä josta pidämme, haluamme olla tiedon ja tekniikan kärjessä esimerkiksi VmWare ja HyperV maailmassa. Voimme keskustella kanssasi tunteja IO-Flopseista tai verkon suorituskyky mittauksista. Otathan yhteyttä niin mietitään millainen kokonaisratkaisu palvelee sinua.