Fantasia Works Oy on vuonna 2000 perustettu elämyksellisten tilojen suunnitteluun ja rakentamiseen keskittynyt yritys, joka työllistää Kuopion Siikarannassa yli 20 Fantasianrakentajaa.  Blogissa Jari Partanen, Sales Director / Partner, avaa, miten he ottavat IT-asiat huomioon alati kansainvälistyvällä pelikentällä.

Mihin asti IT-asiat ulottuvat liiketoiminnassa?

Meillä kun IT-asiat ulottuvat yksinkertaisesti koko organisaatioon, suunnittelusta asennukseen, niin työkalujen ja kulttuurin on tuettava tätä.

Miksi IT on hyvä/haastava juttu?

Hyvin hallittu IT vähentää työajan hukkaantumista, kun yhteydet ovat nopeita, työvälineet toimivia ja avun tarpeen hetkellä palveluntarjoaja pystyy reagoimaan nopeasti ongelmakohtiin. Data Group on pystynyt muuttamaan edellä mainitut haasteet vahvuuksiksi.

Fantasia Works

Kuvaile hyvä asiakaskokemus Fantasia Worksin näkökulmasta

Fantasia Worksilla on tärkeää luottamuksellinen ja avoin suhde palveluntuottajiimme. Avoimesti kehityskohteista keskustelemalla annamme yhteistyökumppaneillemme mahdollisuuden löytää juuri meille sopivat ratkaisut. Yrityksemme menestys rakentuu työtään intohimolla tekevien ihmisten ympärille. Hallitsemme koko toimitusketjun lyijykynäpiirroksesta asennukseen itse. Se tekee meistä hyvin erityisen yrityksen elämysrakentamisen alalla.” Jari Partanen avaa.

Onnistumistarinat lähtevät aina liikkeelle asiakastarpeen huolellisella selvityksellä. Kun uskottava tarina on luotu yhdessä asiakkaan kanssa, luo se pohjan elämyksellisen tilan suunnitteluun ja valmistukseen. Meidän asiakaslupauksemme kuuluukin: minkä asiakas voi kuvitella, sen me lupaamme rakentaa. 

Miten yhteistyö Data Groupin kanssa on onnistunut?

Koko henkilökunnalle järjestämä tietoturvakoulutus paransi valmiuksiamme vastata EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimuksiin. Nyt jokainen työntekijämme ymmärtää paremmin tietoturvan merkityksen omassa työssään.

Olemme päivittäneet dataliikenteen vauhdikkaammaksi, koska meidän täytyy pystyä tallentamaan isohkoja suunnittelutiedostoja päivittäin ja jakaa niitä myös verkon yli asiakkaille. Tarvittaessa yhteys saadaan skaalautumaan moninkertaiseksi yrityksemme kasvun ja tarpeiden mukaan.

Data Groupin pilvipalvelinratkaisu nopeuttaa työskentelyä ja automaattinen varmuuskopiointi kerran päivässä Datagroupin tarjoamalle, erilliselle pilvipalvelimelle pienentää työn riskejä, luo varmuutta toimintaan ja parantaa tietoturvallisuutta kun kaikki data tallennetaan suojatussa yhteydessä ja työpöydälle tallentamisesta päästiin pois kokonaan!

Yleisesti työkalujen jouhevuus, esimerkiksi automaattinen yhdistäminen pilvipalvelimeen ja tiedostoihin pääseminen mobiiliyhteyksilläkin, helpottaa asennustiimejämme työskennellä missä päin maailmaa tahansa ja minne fantasiaa rakennammekin.

Yhteistyö Data Groupin kanssa on rakentunut selkeään kehityssuunnitelmaan parantaa valmiuksia, vastata vaatimuksiin ja kasvattaa sisäistä ymmärrystä. 

Imagine a world – we deliver.

-Jari Partanen, Fantasia Works

Sivukuva: