Title: 

Tero Taipale - Miksi IT tukee urheilua ja miten yhteistyötä DG:n kanssa rakennetaan

Data Group Kuopio on jo pitkään toimittanut IT-kokonaisratkaisut Savon alueen huippu-urheilujoukkueelle - KuPSille. Markkinointipäällikkö Tero Taipale avaa yhteistyötämme seuraavanlaisesti:

 

1. Millaisia konkreettisia asioita olette Data Group Kuopion kanssa toteuttaneet yhteistyön aikana?

Data Group on päivittänyt käytännössä meidän kaikki IT-palvelut 2000-luvulle. Näkyvin konkreettinen esimerkki on se, että kaikki toimii moitteetta, koska Data Group tiedostaa jo etukäteen mahdolliset uhat ja hoitaa ne pois päiväjärjestyksestä. Näin toimistolla ei tarvitse enää uhrata aikaa ja energiaa mahdollisten ongelmien vatvomiseen.

2. Mihin asti IT-asiat ulottuvat teillä arjessa?

Toimiston puolella IT-asiat ovat käytännön työssä jatkuvasti läsnä. Samoin urheilullisen puolen toiminnot vaativat koko ajan enemmän ja enemmän IT-palveluita, joten voisi sanoa, että tietotekniikka on kannattajien jälkeen jo se kolmastoista pelaaja meidän joukkueessa.

3. Miksi IT on hyvä/haastava juttu, eritoten urheiluorganisaation näkökulmasta?

IT helpottaa meidän arkea huomattavasti. Liitu- ja helmitaulut eivät vain yksinkertaisesti enää riitä kattamaan niitä toimintoja, mitä huippu-urheilun organisaatiossa tarvitaan päivittäin.

4. Kuvaile hyvä kehitysaskel urheilun ja IT:n  yhdistämisestä?

Käytännön esimerkkinä voisi käyttää vaikka tiedostojen jakoa. Tässä toimintaympäristössä tuoreen tiedon saanti on äärimmäisen tärkeää. Data Groupin palvelut takaavat sen, että tarvittava tieto on helposti kaikkien asianomaisten saatavilla.

Hyvänä onnistumistarinana voinee pitää myös nykyistä tapaamme päivittää ohjelmistot. Data Group tekee tämän kaiken etänä ja ajankohtina, jolloin se ei häiritse päivittäisiä toimintojamme. Vanhan kansan tapa, jolloin toimistolle vielä käveli lippispäinen IT-osaaja päivittämään koneet manuaalisesti, ei meille enää toimisi. Meillä ei ole varaa pitää suuria katkoksia toiminnoissamme.

5. Mihin KuPSin ydintekeminen perustuu?

Resepti on yksinkertainen. Ammattiosaaminen maustettuna tinkimättömällä työmoraalilla.

- Tero Taipale, markkinointipäällikkö KuPS

 

Tälle kautta halusimme avata yhteistyötämme KuPSin kanssa ja kysyä heiltä myös, millaista yhteiseloa huippu-urheilu ja IT elävät nykypäivänä. Blogista tulee siis toinen osa, jossa otamme syvempään katselmukseen aiheen pelaajien ja valmentajien avustuksella. Pysy kuulolla!

Ajankohtaista

14.05.2020

  Asiakkuuspäällikkö Sinulla on hyvät myynti- ja neuvottelutaidot, huumorintajua, vankkaa kokemusta ja tuloksia B2B-myynnistä ja olet...

11.05.2020

Muutokset näkyvät teille siten, että 13.5.2020 alkaen voitte valita vaihdepalvelusta neljästä eri vaihtoehdosta suoraan oikean yksikön...

29.04.2020

 Tiedote asiakkaille ja yhteistyökumppaneille 29.4.2020 Uudistamme DG Business 365 viestintäratkaisuamme ja jatkossa tavoitat...

16.03.2020

Hei asiakkaamme!  Kaiken tämän myllerryksen keskellä Data Groupin toiminta pyritään pitämään niin normaalina, kun mahdollista. Olemme...