Title: 

Data Group Uutiskirje Tammikuu 2020

Hyvää alkanutta vuotta!


Taakse jäänyt aika tuntuu aina lyhyemmältä kuin tuleva. Jos kuitenkin käy läpi, mitä kaikkea edellisen vuosikymmenen aikana ehti tapahtua, hahmottaa paremmin, kuinka monta tärkeää päätöstä matkan varrella tehtiin.

Jos nyt kirjoittaisit itsellesi kirjeen tulevaisuuteen, missä tahtoisit olla seuraavan vuosikymmenen lopussa? Millaisia päätöksiä tekisit päästäksesi siihen tilanteeseen?

Hyvät päätökset ja suunnitelmat perustuvat aina tietoon. Siksi tiedon keräämiseen, käsittelyyn ja jakamiseen tulisi kiinnittää erityistä huomiota.
 
Nyt ykkösen tilalle kirjoitetaan kakkonen, ja kohta se muuttuukin jo kolmoseksi. Millainen sinun vuosikymmenestäsi tulee?
 
Lue lisää tiedonhallinnasta
Kun hankit it-ratkaisuja, saat johtamisen välineitä, työskentelytapojen tehostamista, nopeuttamista ja parantamista

Yrityksen IT on juuri sen arvoinen, miten hyvin sitä osataan hyödyntää arkipäivän tekemisessä. 

Lue lisää
Hyvä tietoturva suunnitellaan etukäteen

Tietoturvaa parannetaan usein silloin, kun ensiksi on tapahtunut jotain ikävää.

Lue lisää

Dellin Ultrassa on ajateltu käytettävyyttä,
tyyliä ja ergonomiaa


Ultran keskusyksikkö sijaitsee näytön jalan sisällä, eli koko pöytäkone on käytännössä kompaktisti osa pöydällä olevaa näyttöä.

Lue lisää

Ajankohtaista

Kunnilla heikkoja salasanoja ja huteria palomuureja – Lahti maksoi kyberhyökkäyksen torjunnasta liki miljoonan ja jakaa nyt oppeja muillekin (Yle)

Kyberturvallisuuskeskuksen mukaan moni kunta ei tunne omia tietojärjestelmiään riittävän hyvin.

Lue lisää
Näin megatrendien muutokset vaikuttavat yritysten viestintään ja markkinointiin vuonna 2020 (M&M)

Digitaaliset innovaatiot mahdollistavat uudet tekniset ratkaisut, joiden integroiminen viestinnän tarpeisiin – muun muassa data-analytiikan ja tutkimustiedon kautta – korostuu.

Lue lisää

370 IT-asiantuntijaa käytettävissäsi.

Data Group Kajaani - Kuopio
Asiakkuuspäällikkö
Jarmo Liukkonen
jarmo.liukkonen@datagroup.fi
050-5057467
www.dgkuopio.fi

 

Ajankohtaista

14.05.2020

  Asiakkuuspäällikkö Sinulla on hyvät myynti- ja neuvottelutaidot, huumorintajua, vankkaa kokemusta ja tuloksia B2B-myynnistä ja olet...

11.05.2020

Muutokset näkyvät teille siten, että 13.5.2020 alkaen voitte valita vaihdepalvelusta neljästä eri vaihtoehdosta suoraan oikean yksikön...

29.04.2020

 Tiedote asiakkaille ja yhteistyökumppaneille 29.4.2020 Uudistamme DG Business 365 viestintäratkaisuamme ja jatkossa tavoitat...

16.03.2020

Hei asiakkaamme!  Kaiken tämän myllerryksen keskellä Data Groupin toiminta pyritään pitämään niin normaalina, kun mahdollista. Olemme...